Document
There are no menu items in this menu.

Rreth Nesh

Document

RRETH NESH

Lesna Albania

LESNA ALBANIA ofron produkte dhe shërbime konkurruese në cilësi dhe çmim dhe është distributor eksluziv i Lesna shpk Prishtine. Me përvojën dhe ekspertizën tonë, ne kemi krijuar një reputacion si një ofrues i besuar i Dritareve, Dyerve dhe mobiljeve për shtëpi dhe biznese.

OBJEKTIVA TË QËNDRUESHME
Mbajtja e pozicionit strategjik në treg
Marrëveshje me furnitorë europianë
Punonjës të kualifikuar
Njerëz të shkencës dhe mjeshtër me traditë
RRETH NESH

Përvoja Në Treg

Përvojat në treg të Lesna Albania janë të shkëlqyeshme! Klientët janë të kënaqur me cilësinë dhe shërbimin e tyre. Produktet e ofruara janë të llojeve të ndryshme dhe kanë dizajne moderne.

Dyert dhe Dritaret e drurit dhe dru/alumin nga LESNA prodhohen nga lënda e parë e cila vjen nga pyjet e certifikuara FSC nga furnizues të njohur. Ne e bëjmë sipërfaqen e drurit me një trajtim ekologjikisht miqësor.

Misioni i ndërmarrjës është arritja e objektivave në përputhje me kërkesat dhe nevojat e klientëve që në këtë mënyrë të krijohen vlera të matshme për të gjithë pretendentët. Arritjet tona të deritanishme janë: Mbajtja e pozicionit strategjik në treg Të kemi marrëveshje eksluzive me furnitorë europianë të brand-eve të mirnjohura.

Në filozofinë e saj të biznesit, Lesna udhëhiqet nga një ekuilibër i drejtë mes konkurrencës ekonomike dhe zhvillimit social. Përgjegjësitë sociale janë të integruara në strategjitë dhe politikat e kompanisë, duke synuar krijim të vlerave për kompaninë, punonjësit si dhe shoqërinë në përgjithësi.

Lesna Albania

Shërbime konkurruese në cilësi dhe cmim!

REVIEW TË KLIENTËVE

ARRITJET TONA

Lesna është fantastike! Produktet e tyre janë të cilësisë së lartë dhe kanë një dizajn të mrekullueshëm. Rekomandoj me bindje!

Document

20

Vitet Në Treg

100%

Satisfaction

25K

Klientët Tanë

  • Elton Kadriu

    Produkte të standartizuara

  • Baki Lami

    Profesionalizëm, përgjegjshmëri

  • Nora Vuka

    Produkte cilësore dhe të standartizuara

EKIPI TONE

Ekipi i Lesna është i shkëlqyeshëm!

Doris Jordan
CEO
Doris Jordan
CEO
Doris Jordan
CEO
Shopping Basket
sq