Lesna

Na Kontaktoni

I vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja.
Nëse keni pyetje në lidhje me produktet tona, keni nevojë për ndihmë me një porosi ose dëshironi të pyesni për riparimet e mobiljeve tuaja, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit më poshtë ose duke plotësuar formularin.

Shenim: Mund të ngarkoni planimetrinë tuaj për ofertë ose foto të artikullit duke përdorur formularin për një vlerësim nga ekspertët tanë.


    Hap Chat-in
    1
    Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë?