Document
There are no menu items in this menu.

Produkte

DRITARE

Dritaret e ofruara nga Lesna Albania janë të cilësisë së lartë dhe të dizajnuara me kujdes.

DYER

Dyer të cilësisë së lartë dhe dizajnuar me kujdes për të pasur një shtëpi të bukur.

MOBILJE

Mobilje elegante dhe cilësorë për të sjellë stilin dhe komoditetin në shtëpinë tuaj.


GRILA

Lesna Albania ofron grilat e nevojshme për shtëpinë tuaj. Shiko "Lesna Albania" për grilat e ëndërrave!

KUZHINË

Lesna ju ofron realizimin e kuzhinave sipas projekteve tuaja duke ju garantuar cilesinë dhe bukurinë në shtëpinë tuaj.

TË TJERA

Lesna ofron mobilje të ndryshme për dhoma, banjo, kuzhina dhe shumë më tepër.Klikoni lexo më shumë për oferta të mahnitshme.

Shopping Basket
sq