Lesna

Kategori:

Rrjeta insektash

Përshkrimi

Seria: Rrjete kunder insekteve

  • Modeli: Rolo, slide dhe kanate
  • No. i hapjeve: Opsionale me zinxhir ose me elektromotorr.
  • Ngjyra: Opsionale
Hap Chat-in
1
Kërko ofertë!