Lesna

Just another WordPress site

BEFORE
AFTER
dyer

Dyer të Brendshme

Dyer prej druri me cilësi të lartë, të cilat janë në përputhje me standardet evropiane, dhe gjithmonë duke iu përgjigjur kërkesave të klientëve.

dritare2

Dritare

LESNA prodhon dritare duke përdorur korniza të stilit evropian që janë në përputhje me të gjitha standardet përkatëse në Kosovë dhe gjithashtu plotësojnë kërkesat e larta të Markimit CE.

PARQUET

Parkete

LESNA ofron laminat modern dhe me cilësi të lartë, të fortë, të sigurt dhe të qëndrueshëm në çdo kusht moti.