Document
There are no menu items in this menu.
 • STIL DHE KOMODITET

  hap me të bukurën

  LESNA Albania ofron produkte e shërbime konkurruese në cilësi dhe çmim dhe është distributor eksluziv i LESNA SHPK PRISHTINË

 • STIL DHE KOMODITET

  hap me të bukurën

  LESNA ALBANIA ofron produkte dhe shërbime konkurruese në cilësi,çmim dhe është distributor eksluziv i LESNA SHPK PRISHTINË

 • STIL DHE KOMODITET

  hap me të bukurën

  LESNA ALBANIA ofron produkte dhe shërbime konkurruese në cilësi,çmim dhe është distributor eksluziv i LESNA SHPK PRISHTINË

RRETH NESH

"Zgjidhja Juaj për Dritare,Dyer dhe Mobilje"

Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultatet më të mira të mundshme në çdo projekt. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë dritare druri , PVC , alumin dhe të kombinuara, dyer , porta dhe arredime sipas kërkesave të klientëve.

ÇFARË NE OFROJMË

Shërbimet Tona

Ofrojmë shërbime të plota për dritare, dyer, mobilje dhe grilla. Cilësi dhe dizajne të personalizuara për të krijuar ambiente të bukura dhe funksionale


DRITARE

Dritaret e ofruara nga Lesna Albania janë të cilësisë së lartë dhe të dizajnuara me kujdes.

DYER

Dyer të cilësisë së lartë dhe dizajnuar me kujdes për të pasur një shtëpi të bukur.

MOBILJE

Mobilje elegante dhe cilësorë për të sjellë stilin dhe komoditetin në shtëpinë tuaj.


GRILA

Lesna Albania ofron grilat e nevojshme për shtëpinë tuaj. Shiko "Lesna Albania" për grilat e ëndërrave!

KUZHINË

Lesna ju ofron realizimin e kuzhinave sipas projekteve tuaja duke ju garantuar cilesinë dhe bukurinë në shtëpinë tuaj.

TË TJERA

Lesna ofron mobilje të ndryshme për dhoma, banjo, kuzhina dhe shumë më tepër.Klikoni lexo më shumë për oferta të mahnitshme.

SHËRBIMET TONA TË DRITAREVE

Lesna zgjidhje e shkëlqyer për dritaret tuaja!

Dritaret e agjensisë mobilare janë cilësore dhe inovative, ofrojnë ndriçim të mirë dhe izolim termik për komoditetin tuaj.

DRITARE DRURI
DRITARE PVC
DRITARE ALUMIN
DRITARE ÇATIE
SHËRBIMET TONA TË DYERVE

Cilësi e lartë dhe estetike

Dyert në agjensi mobilare janë të cilësisë së lartë dhe të bukura për shtëpinë tuaj.


DERË E JASHTME
DERË E BLINDUAR
DERË EMERGJENCE
DERË E
BRENDSHME
REVIEW TË KLIENTËVE

ARRITJET TONA

Lesna është fantastike! Produktet e tyre janë të cilësisë së lartë dhe kanë një dizajn të mrekullueshëm. Rekomandoj me bindje!

Document

20

Vitet Në Treg

100%

Satisfaction

25K

Klientët Tanë

 • Elton Kadriu

  Produkte të standartizuara

 • Baki Lami

  Profesionalizëm, përgjegjshmëri

 • Nora Vuka

  Produkte cilësore dhe të standartizuara

Shopping Basket
sq